Csoportos nyelvtanfolyamok

csoportos nyelvtanfolyam

Aktuális csoportos tanfolyamaink

 

Az alábbi táblázat összefoglalja jelenleg aktuális tanfolyamainkat. Amennyiben csatlakozni szeretne valamelyik csoporthoz, töltse ki on-line jelentkezési lapunkat.

 

Legtöbb csoportunk a 40 órás modul befejezése után folytatódik, egy szinttel feljebb. Tehát az alábbi csoportoknál a "Befejezés" dátumtól számított egy héten belül várhatóan új csoport indul azonos ütemezéssel és időpontban, egy modulszinttel feljebb.

 

Nem talált megfelelő nyelvet/szintet/időpontot? Töltse ki on-line jelentkezési lapunkat minden kötelezettség nélkül, és jelölje meg hogy milyen tanfolyam érdekli. Megfelelő érdeklődő esetén bármilyen tanfolyamot el tudunk indítani.

A jelentkezés feltétele

 

Nyelvi szintfelmérés

Töltse ki on-line jelentkezési lapunkat, és kapcsolatba létünk Önnel. A szintfelmérést iskolánkban személyesen, vagy elektronikus úton (e-mailen) is el tudjuk végezni.

 

További információ a tanfolyamokról

 

Oktatók:

Magasan képzett, diplomás nyelvtanárok. Otatóink motiváltak, szeretnek tanítani, és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Legtöbb tanárunk nyelvvizsgáztatói joggal is rendelkezik, ezzel is biztosítva a magas szakmai színvonalat és a vizsga-orientált felkészítést.

 

Tankönyvcsalád:

Angol: New Cutting Edge, New English File

Német: Themen Aktuell, Sicher B1, B2

Magyar: MagyarOK 1-2

 

Képzéseink az új Felnőttképzési törvény szerinti bejelentéses formában indulnak (engedélyszámunk: B/2020/000723). A Felnőttképzési törvény hatálya alatt indított nyelvtanfolyamok Áfa-mentesek.

A régi Felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó tanfolyamot (Angol: E-000665/2014/C001; Német: E-000665/2014/C002; Magyar mint idegen nyelv: E-000665/2014/C003) csak külön kérésre indítunk.

 

További kérdése van? Írjon nekünk, vagy hívjon telefonon:

Biró Orsolya (egyéni és csoportos nyelvtanfolyamok, szintfelmérés, beiratkozás)
tel: +36-70-632-61-37
e-mail:
orsolya.biro@novoschool.hu