Szakmai képzéseink Pénzügyi szakon

OKJ szakképzés
Hírek, újdonságok

OKJ-s képzéseinkre 2021-ben már nem lehet jelentkezni. 2021-től új jogszabályi keretek között indulnak szakmai képzéseink, további részletek ezen az oldalon.

Következő induló tanfolyamunk: 

- Bérügyintéző és TB Ügyintéző munkatárs (240 óra, online oktatás) - tervezett indulás: 2021. április 14. (szerda délutáni csoport)

A járványhelyzetre való tekintettel jelenleg minden szakmai képzésünket ONLINE képzés formájában tartunk.

Szakmai képzések - változások 2021-től - általános tudnivalók

2020 őszével jelentős mértékben átalakult a szakképzési rendszer. A régi OKJ szerinti képzések a felnőttképzési törvény hatálya alatt 2020. december 31-ig indulhattak, ezek 2021. december 31-ig tarthatnak, és 2022. december 31-ig lehet OKJ-s szakmai vizsgát tenni.

Az új jogszabályi rendszerben két részre oszlanak a szakmai képzések. Szakmai oktatás csak az iskolarendszerben folyik majd, ezzel az új Szakmajegyzékben szereplő szakmák szerinti szakképzettséget lehet szerezni. A felnőttképzésben szakmai képzés folyhat, amely szakképesítést ad. A szakmai képzések, szakképesítések listája nem kerül jogszabályban kiadásra. A szakmai képzés eredményes elvégzéséről a képzésben résztvevő tanúsítványt szerez, amely előfeltétele a képzőtől független, akkreditált vizsgaközpontban teljesíthető képesítő vizsgának.

A Novoschool-nál az elmúlt években oktatott (és 2021 év végéig még tartó) OKJ-s tanfolyamok helyét szakmai képzések veszik át.

 

2021-ben induló tervezett szakmai képzéseink:

Szakképzési oktatóink:

A felsőoktatás és a gazdasági szféra magasan képzett szakemberei. Előadóink nemcsak kiváló szakemberek, hanem tanítani tudó, szerető oktatók. Minden képzésünkön mérjük hallgatóink elégedettségét tanárainkkal, hogy a legjobb oktatókkal, folyamatosan fejlődve tudjunk dolgozni.

 

 

Szakképzési díjak:

A tanfolyami díj az oktatás költségeit tartalmazza, vizsgák és esetleges tankönyvek díját nem. Ugyanakkor legtöbb képzésünkön nincsen kötelező tankönyv, hanem elektronikus tananyaggal dolgozunk, amelyet minden hallgató ingyenesen megkap.
A vizsgadíj a választott vizsga megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatos költséget tartalmazza. A vizsgadíjakat (mind modulzáró, mind komplex vizsga esetén) csak a vizsgára való jelentkezéskor kell befizetni.

 

Fizetési lehetőségek, kedvezmények:

A tanfolyami díj egy összegben vagy részletekben fizethető. A vizsgadíj vizsgarészenként fizethető, így az a tanfolyam alatt a vizsgaidőszakokra elosztottan jelentkezik.

Tandíjainkból 10% kedvezményt kínálunk visszatérő hallgatóinknak, nagycsaládos, GYES-en, GYED-en lévő, illetve regisztrált munkanélküli hallgatóinknak.