top of page

Szakmai képzéseink 2023

OKJ szakképzés
Hírek, újdonságok

OKJ-s képzéseinkre már nem lehet jelentkezni. Mostantól új jogszabályi keretek között indulnak szakmai képzéseink, további részletek ezen az oldalon.

Következő induló tanfolyamunk: 

- Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző (240 óra, online oktatás) - következő tervezett indulás: 2023

A járványhelyzetre való tekintettel jelenleg minden szakmai képzésünket ONLINE képzés formájában tartunk (online jelenléttel, nem távoktatás formájában).

Ösztöndíj Program a Process Solutions-nél
kifejezetten a Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző szak elvégzéséhez!

Szakmai képzések - változások 2020-tól - általános tudnivalók

2020 őszével jelentős mértékben átalakult a szakképzési rendszer. A régi OKJ szerinti képzések a felnőttképzési törvény hatálya alatt 2020. december 31-ig indulhattak és 2022. december 31-ig lehet OKJ-s képzést tartani és szakmai vizsgát tenni.

Az új jogszabályi rendszerben két részre oszlanak a szakmai képzések. Szakmai oktatás csak az iskolarendszerben folyik majd, ezzel az új Szakmajegyzékben szereplő szakmák szerinti szakképzettséget lehet szerezni. A felnőttképzésben szakmai képzés folyhat, amely szakképesítést ad. A szakmai képzés eredményes elvégzéséről a képzésben résztvevő tanúsítványt szerez, amely előfeltétele a képzőtől független, akkreditált vizsgaközpontban teljesíthető képesítő vizsgának.

A Novoschool-nál az elmúlt években oktatott (és 2022. év elejéig még tartó) OKJ-s tanfolyamok helyét szakmai képzések veszik át.

Szakmai oktatóink:

A felsőoktatás és a gazdasági szféra magasan képzett szakemberei. Előadóink nemcsak kiváló szakemberek, hanem tanítani tudó, szerető oktatók. Minden képzésünkön mérjük hallgatóink elégedettségét tanárainkkal, hogy a legjobb oktatókkal, folyamatosan fejlődve tudjunk dolgozni.

 

 

Képzési díjak:

A tanfolyami díj az oktatás költségeit tartalmazza, a vizsgák díját nem. Legtöbb képzésünkön nincsen kötelező tankönyv, hanem elektronikus tananyaggal dolgozunk, amelyet minden hallgató ingyenesen megkap.

 

Fizetési lehetőségek, kedvezmények:

A tanfolyami díj egy összegben vagy két részletben fizethető.
Tandíjunkból 5% kedvezményt kínálunk visszatérő hallgatóinknak (korábbi OKJ tanfolyamon részt vett), nagycsaládos, GYES-en, GYED-en lévő, illetve regisztrált munkanélküli hallgatóinknak.

bottom of page