top of page
munkaero-gazdalkodasi-es-tarsadalombiztosítasi-ugyintezo-szakmai-kepzes-banner.png

Munkaerő-gazdálkodási és
társadalombiztosítási ügyintéző képzés

A korábbi OKJ-s képzések átalakultak, és 2020 óta szakmai képzésekként élnek tovább a felnőttképzésben. Az OKJ rendszerben megismert Társadalombiztosítási ügyintéző és Bérügyintéző képzéseket felváltó új Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés szakmai tartalmában közel azonos az előzőekkel. A Társadalombiztosítási ügyintéző és a Bérügyintéző képzésektől a jelenlegi a belépési feltételekkel tér el, illetve a bizonyítvány megszerzésének módja változott.

Mit tartalmaz a képzés?

A munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés igazi főnyeremény azok számára, akik egy tanfolyamon belül szeretnének különböző szakterületekbe betekintést nyerni. A humánerőforrás, a bérszámfejtés és a társadalombiztosítás területeken szerzett szaktudás lehetőséget ad a résztvevőknek, hogy a tanfolyam végén olyan karrierutat válasszanak maguknak, amely a leginkább testreszabott lehet a jövőben.

Hogyan tudok elhelyezkedni ezzel a tudással?

A legtöbb cég olyan embert keres, aki egyszemélyben képes ellátni a teljes bér- és társadalombiztosítással járó feladatokat. A munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés biztosítja azt a tudást, amellyel képes leszel erre, így előnyt szerezhetsz a munkaerőpiacon.

Mitől különleges a NovoSchool ezzel a képzéssel?

Partnerünk, a Process Solution ösztöndíj programja által kiemelkedünk a többi felnőttképző közül. Az ösztöndíj program lehetővé teszi, hogy visszakapd a képzési díj felét. Szeretnél többet tudni? Nézd meg a Process Solution karrier oldalát! Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, küldd el önéletrajzodat és jelentkezz egy rövid indoklással a hr-hu@ps-bpo.com e-mail címre!

bpo-partner-plakat.jpg

Milyen hosszú a képzés?

A képzés 240 órás. A tanórák 45 percesek. Heti 10 tanóra/24 hét. A teljes munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam megközelítőleg öt hónap alatt elvégezhető.

Mit kell tudnom a modulzáró vizsgákról?

A munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés három modulból áll, melyek végén vizsgát kell tenni. A HR és társadalombiztosítási ismeretek írásbeli vizsgát egy gyakorlati bérszámfejtés követi, melyet az RLB szoftverben kell teljesíteni. Ezt a bérszámfejtő programot a résztvevők rendelkezésére bocsájtjuk a képzés alatt otthoni gyakorlásra.


A modulzáró vizsgák sikeres teljesítése és a megengedett hiányzás mértékének betartása alapján (modulonként 30% megengedett) kapja meg a résztvevő a tanfolyam elvégzéséről szóló tanúsítványt, mellyel később független vizsgaközpontba jelentkezhet.

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző
(04175001) tanfolyam részletei

Tanfolyam megnevezése,
típusa

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző
Államilag nyilvántartott, programkövetelmény alapján szervezett, felnőttképzési törvény hatálya alá
tartozó engedélyezett, tanúsítványt adó szakmai képzés. 

A jelentkezés feltétele

A képzés időtartama    

240 óra

A tanfolyam ütemezése

hétfő és szerda 16:00-20:00 (5x45 perc)

Az oktatás és vizsgák helyszíne

Online képzés. Élő előadás az oktatókkal, amely nem azonos az e-learning rendszerrel. Egyidőben egyszerre jelen van az oktató és minden résztvevő, lehetővé téve az interaktív kommunikációt, kérdéseket stb. A képzéshez digitális eszköz (PC, laptop, tablet vagy akár okostelefon) és stabil internetkapcsolat szükséges.

Következő csoport indul
(első oktatási nap)

2023. december 4.
A képzések min. 20 fő jelentkezése esetén indulnak el!

Kérdés esetén keresd kollégánkat bizalommal!
 
Szakmai képzés szervező:
Orosz Éva, oktatásszervező
Telefon: +36-30/973-3700

E-mail: eva.orosz@novoschool.hu

Tanfolyami díj egy összegben

195.000 Ft

Részletfizetés esetén

2 x 105.000 Ft

vagy 3 x 70.000 Ft

Az első részlet a beiratkozáskor, a többi a képzés folyamán esedékes a Felnőttképzési szerződésben meghatározottak szerint.

Részletfizetés esetén a Felnőttképzési szerződés tartalmazza a részletfizetési feltételeket. Résztvevő a szerződés aláírásával vállalja a határidőre történő részletfizetést, valamint elfogadja, hogy köteles megfizetni minden részletet abban az esetben is, ha önhibájából megszakítja a tanfolyamot.

Modulzáró vizsgák díja

A tanfolyami díj tartalmazza.

Kedvezmények

5% kedvezményt adunk a tanfolyami díjából a következő esetekben:
•    korábbi hallgatónk (OKJ képzésen vett részt nálunk)
•    nagycsaládos
•    Gyes-en, Gyed-en van
•    regisztrált munkanélküli

Amennyiben kedvezményre vagy jogosult, kérünk, ezt jelezd az online jelentkezési lap "Egyéb megjegyzés" mezőjében (később ezt hivatalos okmánnyal is igazolni kell)! Egyszerre több kedvezmény nem kombinálható.

A fenti díjakon felül egyéb költségek (tananyag stb.) nincsenek.

A képzés óraszámai

Hasznos információk

Oktatók

Oktatóink a hazai társadalombiztosítási szakma országosan ismert és elismert szakemberei, széles körben használt tankönyvek szerzői, egyben kiváló és rendkívül népszerű előadók: Barabás Miklós, Táborossyné dr. Morvai Zsuzsanna, Farkasné Gondos Krisztina.

Tananyagok

A tanfolyami díj magában foglalja a képzés elvégzéséhez szükséges valamennyi tananyagot elektronikus formában (jegyzetek, diák, tételsorok, gyakorló feladatok, vizsgasorok).

Bérszámfejtő szoftver

A tanfolyam során a piac egyik legnépszerűbb bérszámfejtő programját, az RLB szoftverét használjuk. A képzésben résztvevők számára a szoftvert otthoni gyakorlásra is biztosítjuk, akár saját gépükön (kizárólag tanulási célra).


Vizsga

A munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés végén szerzett tanúsítvánnyal a résztvevő később a képzőtől független akkreditált vizsgaközpontban képesítő vizsgát tehet.

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Milyen gyakorlati igazolásra van szükség a bemeneti követelményeknél?

Erre nincs formanyomtatvány. A lényeg, hogy egyértelműen látszódjon, hogy a jelentkező mikor és milyen területen dolgozik/dolgozott. Ehhez szükséges a tevékenységek felsorolása.

Hogyan zajlanak a modulzáró vizsgák?

A programkövetelmény-modulok mérése személyesen történik egy arra előre kijelölt napon. Három modulzáró vizsga van: két írásbeli és egy gyakorlati bérszámfejtés. Amennyiben az írásbelik közül valamelyik nem sikerül, nem lehet megkezdeni a gyakorlati vizsgát.

Mennyibe kerül a szakmai vizsga?

A szakmai vizsga független vizsgaközpontban történik, a NovoSchool csak a képzést biztosítja. A vizsga díjáról kérjük, hogy érdeklődj vizsgaközpontokban!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Orosz Éva

oktatásszervező

Tel.: +36-30/973-3700
E-mail: eva.orosz@novoschool.hu

PARTNERÜNK
header-logo-process-solution.png

"Szerettem, hogy online voltak az órák."

"Az oktatók magas szintű tudása, segítőkészségük, közvetlenségük tetszett a leginkább."

"Az Oktatók hozzáállása, tudásuk, megértésük példa értékű. Köszönöm NEKIK!!!"

"Szenzációs tanárok, szuper oktatásszervező, jó kommunikáció. :)"

"Legjobban az oktatók felkészültsége és az ügyfélszolgálat precíz tevékenysége tetszett."

bottom of page